Graphtec Silhouette Cameo

Saznaj cijenu u NC webshopu Zatraži ponuduViše o proizvodu

Graphtec Silhouette Cameo je digitalni kater koji pruža mogućnost ricanja i rezanja bilo koje vrste oblika i slovnih znakova iz role i arka. Uređaj može ricati i rezati papire, kartone, tekstil, sintetičke materijale...

Novi Graphtec Silhouette Cameo 3

Profesionalan i kreativan

Silhouette CAMEO® je najnoviji DIY (Do-It-Yourself) kater koji entuzijastima daje slobodu oblikovanja, rezanja i stvaranja proizvoda kakvog žele. Silhouette  CAMEO® se priključuje na vaše računalo ili Mac-a, baš kao i vaš kućni printer. Međutim, umjesto ispisa CAMEO koristi malu oštricu za rezanje papira, kartona, vinila, tkanine i drugog materijala do 30.48 cm širokog i 304.8 cm dugom. Kater može registrirati i katati tiskane materijale te je kompatibilan sa PixScan ™. Kao i CAMEO® kateri prethodnih generacija, CAMEO 3 odlikuje kvaliteta i preciznost po kojoj je  Silhouette poznat, uz nove dodatne mogućnosti.

Najnovija tehnologija
CAMEO 3 ima dvostruki nosač alata tako da možete istodobno koristiti dva alata. te ima Bluetooth® tehnologiju. Također, CAMEO 3 je jedini kater kompatibilan s Silhouette novom AutoBlade tehnologijom.

Svestranost
Kater može registrirati i katati tiskane materijale te je kompatibilan sa PixScan ™. Što to znači za vas? To je kater koji može katati dugačke formate i najsvestraniji je u materijalima koje može rezati.

AutoBlade opcija
Uz CAMEO 3 dobivate Silhouette AutoBlade opciju. Uz AutoBlade, ne morate ručno podešavati postavke nožića! Jednostavno neka vaš kater obavlja sav posao za vas. Silhouette Studio® će vam dati preporučene postavke za Cut, a možete ih prilagoditi u softveru onako kako želite.

Read only, 16GB, SD i SDHC kompatibilno
termo transferi, kartoni, foto papir, tkanina, sintetički materijali
324 mm
305 mm x 610 mm
305 mm x 3 m
0.8 mm
2.1 N

Kontaktirajte nas i zatražite više informacija o Graphtec Silhouette Cameo

Saznaj cijenu u NC webshopu Zatraži ponudu

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 233 96 40 ili prijavom na naš online obrazac!

 • Xerox dijelovi i potrošni

  Xerox toneri

  Xerox Full Service Maintenance Agreement (FSMA) je najisplativiji način održavanja Xerox opreme koji osigurava da je Vaš printer redovito servisiran i održavan originalnim Xerox dijelovima od strane ovlaštenog Xerox servisa. Xerox servisne dijelove i potrošni materijal naručujte isključivo od ovlaštenih Xerox distributera. Pazite da prilikom nabave servisnih dijelova i potrošnog materijala ne ugrađujete neprovjerene dijelove. Iako su cijene kineskih zamjenskih tonera, fusera, drumova i ostalog na eBay-u i sličnim stranicama vjerojatno povoljnjije daleko je veća mogućnost kvarova i problema sa ispisom i funkcioniranjem printera.

  Opširnije

 • POKRENITE VAŠ POSAO - Najam Xerox printera

  Xerox najam printeraXerox DC 250Xerox C560Xerox C60

  Opremite se Xerox printerom uz niža početna ulaganja. Fleksibilni uvjeti najma, bez dugoročnih obveza, uz minimalne mjesečne paušale... Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnim Xerox uređajima i uvjetima najma.

  Opširnije

Kontaktirajte Novel Centar d.o.o.

Unesite Vaše ime i prezime.
Neispravan naziv tvrtke
Neispravna email adresa.
Neispravan broj.
Tražena usluga
Odaberite printer ili stroj.
Neispravan unos.
Upiši model printera ili stroja.
Unesi kod greške.
Obavezno uneite Naslov poruke.
Invalid Input
Neispravan unos.
Neispravna dototeka. Max 20 mb. Dopuštene ekstenzije .jpg, .pdf
Invalid Input

Kako do nas?

Zastupstva | Prodaja | Servis

 • Xerox Logo
 • Plockmatic Logo
 • Grafcut Logo
 • Primera Logo
 • Oki Logo
 • Forever Logo
 • Riso Logo
 • Rhin O Tuff Logo
 • Ideal Logo
 • Caslon Logo

  Uvjeti prodaje

  Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta